Hvem er vi?

Hvem er vi?

Tandlægerne i Thorning er en klinik med mange års erfaring. Selve teamet består af 2 tandlæger, 1 tandplejer og 2 klinikassistenter, som alle står klar til at hjælpe dig.

Vores holdning er, at alle skal have mulighed for at have både sunde og smukke tænder. Derfor kan du være sikker på, at uanset hos hvem du lægger dig i stolen hos, vil du få en behandling med et højt fagligt niveau, ligesom vi altid vil tage udgangspunkt i dine ønsker.

Mød vores team:

Signe Johanne Rasmussen

Signe Johanne Rasmussen

Tandlæge og klinikejer

– Uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2004

– Signe har i alle årene arbejdet i privat praksis og har derigennem opnået stor erfaring inden for faget. Signe har taget adskillige efteruddannelser såvel indenrigs- som udenlands og har særlig interesse indenfor æstetiske behandlinger, samt kirurgi. Hos Signe vil du du altid opleve høj faglighed samtidig med, at hun med stor sympati fører dig godt gennem behandlingen med øje for den enkeltes behov. Med sin mangeårige erfaring har Signe altid det fulde overblik – også over komplicerede behandlingsplaner. Derudover har Signe stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk.

Helene Leth Nielsen

Helene Leth Nielsen

Tandlæge

Helene er uddannet i juni 2006 fra Aarhus Tandlægeskole ved Aarhus universitet.

Helene har siden afsluttet kandidat arbejdet i privat praksis og har dermed masser af erfaring fra faget. Hun har endvidere 9 år som selvstændig klinikleder og klinikejer af praksis i Århus på cv’et.

Helene har stor fokus på, at du som patient altid er i centrum og sætter en stor ære i, at du ALTID som patient føler dig tryg og velinformeret om din tandsundhed og eventuelle behandlingsforløb i sin helhed.

Helene har arbejdet i over 10 år med behandling af patienter med TANDLÆGESKRÆK.

Endodonti ( rodbehandlinger ) samt protetiske erstatninger er spidskompentencer og faglige interesse og passionsområder.

Helene har ligeledes høj fagligt fokus og går højt op i kosmetisk plast, herunder plastfacader samt større plastiske restaureringer og opbygninger.

Helene udfører alle tandfagligt behandlinger på klinikken .

Et velfungerende dagligt arbejdsmiljø, samt personaleudvikling er ligeledes fokus områder for Helene, der vægtes højt og prioriteres højt i den daglige arbejdsgang på klinikken.

Helene har løbende deltaget i, og gennemgår til stadighed, videregående uddannelse.

Medlem af Tandlægeforeningen.

Silke Naldal

Silke Naldal

Tandlæge

Silke er en højt værdsat og kompetent tandplejer uddannet fra Aarhus.

Minna Mæng

Minna Mæng

Klinikassistent

Uddannet SKT, Tandlægeskolen i Aarhus (1985)

Startet 1990

Anne-Marie Rush

Anne-Marie Rush

Klinikassistent

Uddannet SKT, Tandlægeskolen i Aarhus (1994)

Startet 2003

Ring for en aftale