Implantater

Implantater

Implantater kan være en god løsning til dig, der mangler en eller flere tænder, eller hvis en aftagelig protese sidder for løst.

Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan tandimplantater være en fremragende løsning. Implantatet i sig selv, også kaldet fixturen, er en lille titaniumskrue, der fastgøres til kæben og fungerer som en kunstig rod. Implantatet placeres med lokalbedøvelse og indebærer normalt en lille kirurgisk procedure med minimalt ubehag bagefter. I de fleste tilfælde kræver implantatet en helingsperiode, før en porcelænskrone eller bro kan monteres. Indtil den endelige krone eller bro er klar, sørger vi for midlertidige løsninger, så du kan fortsætte med at tygge og smile under helingsprocessen.

Implantater har ikke samme naturlige immunforsvar som dine egne tænder. Det er derfor afgørende, at du er ekstra omhyggelig med hygiejnen omkring implantatet for at forhindre eventuel betændelse omkring implantatet. Som en del af implantatbehandlingen vil vi grundigt instruere dig i, hvordan du skal opretholde en korrekt rengøring omkring dit implantat ved hjælp af de rette hjælpemidler. Derudover udfører vi regelmæssige røntgenundersøgelser for at overvåge knogleforholdene omkring implantatet som en del af de almindelige undersøgelser.

Ring for en aftale