Akut behandling

Hurtig tandlægehjælp

Hvis man har prøvet at stå med et pludseligt tandproblem ved man, hvor vigtigt det er at have en tandlæge, man kan regne med.

Akut tandbehandling

Akutte tandproblemer kan opstå af forskellige årsager, såsom en knækket tand, tandpine eller besvær med en visdomstand. Uanset problemets art stræber vi altid efter at hjælpe dig samme dag. Vores klinik har åbent på hverdage hele året rundt, med undtagelse af få dage, og vi vil derfor kunne assistere dig hurtigt.

I visse tilfælde kan vi løse problemet med det samme, mens mere omfattende behandlinger kan planlægges i samråd med dig, så der er tilstrækkelig tid til at udføre den nødvendige behandling.

Ved akut behov for tandlægehjælp anbefaler vi, at du ringer til os inden kl. 9, så vi kan finde en akuttid til dig så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at booke en tid via vores online bookingsystem.

Weekender og helligdage

Ved akutte tandproblemer i weekender og på helligdage henviser vi til Region Midtjyllands Tandlægevagt på telefonnummeret 40 51 51 62.

Tandlægevagten ligger i Valdemarsgade 1D, stuen th., 8000 Århus C, og har åbent følgende tidspunkter: Fredage fra kl. 18.00 til 21.00 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 10.00 til 13.00

Ring for en aftale