Behandlinger

Her kan du læse mere om de behandlinger vi tilbyder

Behandlinger

Hos Tandlægerne i Thorning bestræber vi altid på at give dig den bedst mulige behandling. Det gør vi, fordi vi ved, at kvalitet kan svare sig. Særligt når der er tale om biologi er det vigtigt, at behandlingen “sidder i skabet” første gang.

Derfor kan du være sikker på, at vi har den nyeste og veldokumenterede viden inden for de forskellige behandlingsområder.

Vi tilbyder følgende

Behandlinger

Akut behandling

Akut behandling kan have mange årsager. Det kan f.eks. være en knækket tand, tandpine eller en visdomstand, der volder problemer.

Behandlings­plan

En god behandlingsplan er helt essentiel for dig og dine tænder. Derfor kan du være sikker på, at vi altid har overblik over dit tandsæt.

Dårlig ånde

Nogle oplever af og til at lide af dårlig ånde. Udover årsager som hvidløg, rygning, mælkeprodukter eller en proteinrig kost, kan det skyldes at nogle af mundhulens bakterier udskiller svovlbrinter, der igen giver en karakteristisk lugt.

Fjernelse af visdomstænder

Det er oftest ikke så slemt, som du måske har hørt om at få fjernet visdomstænder.

Forebyggelse

Med en grundig forebyggelse kan næsten alle tandsygdomme undgås – og det er det, vi som fagpersoner bestræber os på.

Fyldning/huller i tænderne

Vi ser det som et af vore kerneområder at hjælpe dig til at undgå huller.

Gode råd om tandpleje

Tandsygdomme, som tandkødsbetændelse, parodontose og huller i tænderne, fremkaldes af bakterier.

Implantater

En forudsigelig metode at erstatte manglende tænder på.

Kroner og broer

Kroner og broer hører til under det fagområde, som vi kalder ”fast protetik”.

Kæbeleds­problemer og tænderskæren

I følge undersøgelser har ca. hver 10. kroniske kæbeledssmerter og op mod 16% har haft smerter fra leddene den seneste måned.

Parodontose

Et sundt tandkød har et blegrødt, ofte nubret udseende, ligesom på en appelsinskal. Det fremtræder fast og uden blødning når der børstes tænder.

Plastfyldning

Når der skal laves en plastfyldning, kan det skyldes enten et hul, at en tand eller fyldning er knækket eller af æstetiske årsager.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling af sygdomme, der udgår fra tændernes rodkanalkompleks. Der er grundlæggende to tilstande, som kræver rodbehandling.

Syreskader

Når der skal laves en plastfyldning, kan det skyldes enten et hul, at en tand eller fyldning er knækket eller af æstetiske årsager.

Tandblegning

Et smil er noget af det, man først ser ved et andet menneske. Hvis du er ked af dit smil, kan en tandblegning være det rigtige for dig. Det er både nemt, hurtigt og billigt.

Tandlægeskræk

Mange er bange for at gå til tandlæge. For nogle kan tandlægeskrækken blive så alvorlig, at de helt fravælger regelmæssige tandkontroller.

Ring for en aftale